11.07.2018

Конференція щодо річниці діяльності

 За підтримки Офісу Ради Європи в Україні 11 липня 2018 року відбулась конференція, на якій обговорено підсумки роботи Ради прокурорів України та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.
У заході, зокрема, брали участь Генеральний прокурор України Ю. Луценко та перший заступник Генерального прокурора Д. Сторожук, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності М. Паламарчук, голова Офісу Ради Європи в Україні Мортен Енберг, спеціальний радник Генерального секретаря Ради Європи з питань України Режі Брія та заступник Голови Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Фредрік Весслау, представники Ради прокурорів України та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.
Роль органів прокурорського самоврядування у забезпеченні гарантій незалежності прокурора, кар’єра прокурора через призму добору, призначення, переведення та звільнення, спеціальна підготовка та підвищення кваліфікації, дисциплінарна відповідальність прокурора - основні питання, що обговорювались.
Члени Ради прокурорів України Наталія Лещик та Олександр Санін в рамках заходу довели учасникам інформацію про результати роботи Ради прокурорів щодо внесення рекомендацій щодо призначення та звільнення прокурорів з адміністративних посад, проблемні аспекти вказаних напрямків.
 
 
 
 
 

кількість переглядів: 1583