05.07.2019

Рішення чергового засідання Ради прокурорів України

На черговому засіданні 2 – 4 липня 2019 року Радою прокурорів України розглянуто питання щодо внесення рекомендацій про звільнення та призначення прокурорів на вакантні адміністративні посади.
Так, прийнято рішення щодо внесення рекомендації Генеральному прокурору України про призначення Кізя Сергія Миколайовича на посаду заступника Генерального прокурора.
Одночасно, рекомендовано призначення Данильченка Юрія Броніславовича на посаду прокурора Харківської області на наступний строк повноважень.
Прийняті рішення про внесення рекомендацій про призначення трьох заступників прокурорів Львівської, Полтавської, Харківської областей та керівника Херсонської місцевої прокуратури.
Разом з тим, двом прокурорам відмовлено у наданні рекомендації про призначення на посаду керівника Кобеляцької місцевої прокуратури Полтавської області.
Крім того, у порядку частини 3 статті 41, статті 71 Закону України «Про прокуратуру», пунктів 16, 17 розділу V Положення про організацію кадрової роботи в органах прокуратури, встановлено підставу, передбачену пункту 3 частини 1 статті 41 Закону України «Про прокуратуру», для звільнення з посад першого заступника керівника Шосткинської місцевої прокуратури Сумської області та начальника Кам`янського відділу Смілянської місцевої прокуратури Черкаської області.
 
 

кількість переглядів: 3770